Kaalisalaatti
pala keräkaalia noin 200-300g
pieni omena 1kpl
sinappia 2rkl
omenaviinietikkaa 1rkl
luomu soijaa 1tl
ripaus laatu suolaa ja pippuria
Suikaloi kaali ja omena ohuiksi siivuiksi. Valmista marinaadi sekoittamalla loput ainekset keskenään. Lisää se sitten kaalin ja omenan joukkoon. Anna maustua noin puoli tuntia.
Halkaise paprikat kahtia ja täytä linssikeitolla. Oma keittoni sisälsi punaisten linssien lisäksi ainakin valkosipulia, fenkolia, palsternakkaa ja porkkanaa sekä luomu tomaattisosetta. Olin maustanut sen meksikolaisittain. Itse söin ne kypsentämättöminä mutta jos kaipaat lämmintä ruokaa, laita paprikat hetkeksi uuniin. Koristelin aterian vielä rucolalla ja oliiviöljyllä...Hyvää oli !
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti